ДНЕС 16.06.2024 (НЕДЕЛЯ) МАГАЗИНЪТ НА УЛ. ИВАН ВАЗОВ 20 НЯМА ДА РАБОТИ

За Нас

Това е въпрос, чийто отговор преоткриваме отново и отново благодарение на вас! Всяка година растем заедно с вас и ви опознаваме в различна светлина, за да сме сигурни, че няма да изпуснем нито частица от това, което ви вдъхновява, мотивира и движи напред.

Нашата история започна от Венеция, но не свършва там. Почерпихме вдъхновение от неподправената автентичност на италианския чар, пренесохме дървото на венецианските гондоли в своите продукти, за да не спираме никога пътуването във и извън себе си, потопихме се в красотата на историята на този прекрасен град, за да започнем да градим нашата собствена уникална история.

Всеки ден създаваме своите ръчно изработени очила по начин, който да вдъхнови вас самите да откриете уникалната и неповторима индивидуалност, която носите. Нашата мисия е да предлагаме продукти, които разкриват вашата уникалност, защото красотата е в свободата да бъдеш различен.

Нашата мисия

Грижата към вас е грижа, която влагаме във всеки етап от създаването на продуктите на Clandestino. Избирайки нашите очила, вие помагате да се погрижим и за природата. Ето защо, в изработката на очилата не се използват застрашени видове дървета. Clandestino e официален партньор на фондацията Forest&Life Movement, целта на която е опазване на горските местности и възстановяването на щетите от неконтролируемата сеч. Спонсорираме проекта Seeds of Change, чрез който засаждаме дървета в Еквадор, Франция, Перу и други страни.
Clandestino е марка, посветена на хората без граници. На тези, които започват деня си в един град и го завършват на съвсем различно място, с нови хора и нови преживявания. Бягаме от скучното, търсим цветовете и движението, защото нашите клиенти са хора, които никога не спират и не се задоволяват с нищо по-малко от това, което заслужават. Динамичността е не просто дума, която използваме, а ключова характеристика на продуктите, които създаваме.

ОЧИЛА ДОКОСНАТИ ОТ ПРИРОДАТА

Нашето разнообразие от модели съществува, за да можем да дадем на вас онзи индивидуален нюанс, който да допълни уникалността на вашия характер и стил. Пътят ни не е напред и нагоре, а към вас - там, където се запалва искрата, която ви кара да виждате света по нов начин.

ЧЗВ

Купи лесно и бързо

1: ИЗБЕРЕТЕ МОДЕЛ И ДОБАВЕТЕ В КОЛИЧКАТА

2: ИЗБЕРИ НАЧИН НА ПОЛУЧАВАНЕ.

3: ИЗБЕРИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

4: НАСЛАДИ СЕ НА ЕКСПРЕСНАТА ДОСТАВКА И НОВИТЕ СИ ДЪРВЕНИ ОЧИЛА

Отзиви