КАКВИ СА СТЪКЛАТА НА ОЧИЛАТА? 

Всички стъкла на слънчевите очила предлагат максимална защита UV400 от вредните ултравиолетови лъчи. Повечето модели имат и поляризация. Диоптричните опции, които предлагаме също са изключително качествени и са на реномирани производители.  

КАКВО СТАВА, АКО ОЧИЛАТА, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ НЕ МИ СТОЯТ ДОБРЕ ИЛИ НЕ МИ ХАРЕСВАТ? 

Всички продукти се изпращат с опция "Виж преди да платиш", ако не ви отиват или не ви харесват, връщате пратката по куриера.  

КАКВО СТАВА, АКО ПЛАТЯ И ВЗЕМА ОЧИЛАТА ОТ КУРИЕРА, НО ПОСЛЕ ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА СЕ РАЗКОЛЕБАЯ И ИСКАМ ДА ГИ ВЪРНА? 

Имате право да върнете стоката до 30 дни. Очилата трябва да не са носени, да нямат нанасени повреди или драскотини и да са в оригиналната опаковка, както сте ги получили. Нужно е да заплатите единствено куриерската услуга.  

МОЖЕ ЛИ ДА ПРОБВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЧИФТ ОЧИЛА? 

Ако се колебаете кой модел да закупите имате възможност да поръчате до три модела с опция "Избор". В момента на получаване на пратката може да изберете най-подходящия, а останалите да върнете обратно.  

ЗДРАВИ ЛИ СА?

Да! Очилата от дърво са здрави, но трябва да сте малко по-внимателни с тях. Препоръчително е да се слагат и свалят винаги с две ръце. Носете ги в калъф и почиствайте с кърпичката от комплекта или друга подобна. Не мийте под течаща вода!

ДЪРВОТО ДЕФОРМИРА ЛИ СЕ ОТ ВЛАГА, СТУД ИЛИ ПОТ? 

Не! Дървото е обработено с висококачествени лакове, които го предпазват от всичко това.  

НЕ СА ЛИ ТЕЖКИ И НЕУДОБНИ? 

Очилата са по-леки от пластмасовите и металните. Извивките по тях са направени на ръка и осигуряват максимален комфорт.  

КАКВО Е ОПЦИЯ "ИЗБОР"? 

Ние от Clandestino държим клиентите ни да бъдат максимално улеснени в поръчването на очила от нас. Ето защо сме се постарали и сме добавили много удобен начин за покупка. При колебание от ваша страна ние ви предоставяме възможност да поръчате до три модела очила. Когато пратката пристигне, може да премерите и да разгледате всеки един модел, след което да изберете кой да заплатите. Ако не харесате нито един, връщате всички по куриера. Моля да имате предвид, че когато правите поръчка на повече от един модел, сумата, която ще излезе, ще бъде общата сума на всички поръчани за тест модели. Еконт Експрес ще ви уведоми, когато пратката е пристигнала, със СМС, в който ще пише общата сума на всички поръчани продукти. След като изпратим пратката, ние ще обозначим всеки модел със съответната му цена. Ще трябва да заплатите само очилата, които харесате, а не общата сума.  

КАК ДА ПОРЪЧАМ ДИОПТРИЧНИ ОЧИЛА? 

След като изберете подходящата рамка и направите поръчката, ще се свържем с Вас по телефона и ще уточним дали искате ние да сложим стъклата или желаете да изпратим само рамката по куриера.  

КАКВО Е -30% КЛУБ CLANDESTINO? 

Имате възможност да замените стария си чифт Clandestino (счупен, с надраскани стъкла или просто вече омръзнал) с нов с 30% намаление (от основната). Нужно е само да ни изпратите старите си очила чрез куриер или да ги донесете в шоурума ни. Цената на доставката се поема от вас.  

ЗАЩО НЕ МИ ПРИЕМА КОДА ЗА ОТСТЪПКА? 

При вече намалени очила кодовете не са активни. Ако не са намалени и системата не ви приема кода се свържете с нас.