Giulietta

TOP SELLER
Giulietta
 • Висококачествена ръчна изработка
 • 100% UV400 защита на стъклата
 • Изключително леки
 • Панти от неръждаема стомана с флекс система
 • Лаково покритие
 • Какво включва комплектът
 • Гаранция 2 години
 • Производител: Clandestino
 • Код на продукта: 161
199 лв

119 лв
GIULIETTA Е НАПРАВЕН ОТ СКЕЙТБОРД ДЪСКИ... Първият скейтборд е направен 1930-те год. в Калифорния, САЩ. Всъщност калифорнийците са създали първият сърф с колела . Най-често използваният материал за изработката на скейтборд дъските е канадско кленово дърво. Кленът се отличава със здрава и еластична дървесина, която може да се използува в мебелната промишленост, а също и за изработването на музикал...
Повече информация
0887 081 721


 • 30 Дни право на връщане
 • Пробвай на място
 • Виж преди да платиш
 • Плати После до 15 дни след доставка

Очакваме вашите въпроси

Можете да ни задавате въпроси и по чат.
Изберете как искате да се свържете с нас:
Viber
0887 081 721


GIULIETTA Е НАПРАВЕН ОТ СКЕЙТБОРД ДЪСКИ...

Първият скейтборд е направен 1930-те год. в Калифорния, САЩ. Всъщност калифорнийците са създали първият сърф с колела . Най-често използваният материал за изработката на скейтборд дъските е канадско кленово дърво. Кленът се отличава със здрава и еластична дървесина, която може да се използува в мебелната промишленост, а също и за изработването на музикални инструменти. Пределната възраст, до която доживява кленът, е 100 години.


Спецификация на модела: 

► Шарнири - плъзгащи се в двете посоки от неръждаема стомана
► Материал - рециклирани скейтборд дъски
► Стъкла -  кафяви, поляризирани
► Защита  - UV400
► Размери - 140-48-15

Защо има такова драстично намаление в цените на продуктите?

Отговорът на този въпрос е съвсем логичен. Цените са такива, защото очилата може да ги намерите само онлайн. Не се предлагат в други магазини и оптики. Няма втори или трети търговец, който да слага надценка и печалба. Купувате ги директно от нас на нормални и достъпни цени за вас. Продуктите на Clandestino може да намерите само на сайта ни и в шоурума в София на ул. Климент Охридски 8а. Заповядайте, ще бъдете обслужени с голямо внимание и ще си тръгнете усмихнати.

Какви са стъклата на очилата?

Всички стъкла на слънчевите очила предлагат максимална защита UV400 от вредните ултравиолетови лъчи. Почти всички модели имат и поляризация. Диоптричните опции, които предлагаме също са изключително качествени и са на реномирани производители.

Какво става, ако очилата, които съм поръчал не ми стоят добре или не ми харесват?

Всички продукти се изпращат с опция "Виж преди да платиш", ако не ви отиват или не ви харесват, връщате пратката по куриера.

Какво става, ако платя и взема очилата от куриера, но после по някаква причина се разколебая и искам да ги върна?

Имате право да върнете стоката до 30 дни. Очилата трябва да не са носени, да нямат нанасени повреди или драскотини и да са в оригиналната опаковка, както сте ги получили. Нужно е да заплатите единствено куриерската услуга.

Какво е Плати После?

Плати После е услуга, която ви позволява да закупите очила веднага без да плащате на момента. При положение, че върнете сумата до 15 календарни дни след получаване на стоката няма никакво оскъпяване.

Може ли да пробвам повече от един чифт очила?

Ако се колебаете кой модел да закупите имате възможност да поръчате до три модела с опция "Избор". В момента на получаване на пратката може да изберете най-подходящия, а останалите да върнете обратно.

Здрави ли са?

Да! Очилата от дърво са здрави, но трябва да сте малко по-внимателни с тях. Препоръчително е да се слагат и свалят винаги с две ръце.

Дървото деформира ли се от влага, студ или пот?

Не! Дървото е обработено с висококачествени лакове, които го предпазват от всичко това.

Не са ли тежки и неудобни?

Очилата са по-леки от пластмасовите и металните. Извивките по тях са направени на ръка и осигуряват максимален комфорт.

Как да поръчам диоптрични очила?

Трябва да ни пратите единствено рецепта от вашият лекар. За целта може да се свържете с нас чрез "Чат на Живо", на [email protected] или тел. 0882 124 554

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           ДобърGiulietta Clandestino Features