Вземете код за -10% отстъпка за първата си поръчка.

Доставка

 • ДОСТАВКА

  Доставките се извършват чрез куриерски фирми: Еконт, Speedy.


  ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

  След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели, остава да кликнете върху бутона ПОТВЪРДИ.

  След това ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към оператор и се обработва.

  Поръчките, получени до 15:00 часа, се обработват същия ден, направените след 15:00 часа – на следващия работен ден. Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон.
   

  Поръчки, получени в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден.
  Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

  Поръчка, която не може да се потвърди по телефона  от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена във сайта, съответно не се изпраща.


  СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

  Срокът на доставка е 1-2 работни дни (от момента на потвърждаване на поръчката).  ЗАБЕЛЕЖКА:

  Условията за поръчка, доставка и плащане на www.clandestino.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

  Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и www.clandestino.bg.

  Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.