Вземете код за -10% отстъпка за първата си поръчка.

Общи условия

 • Общи условия

  Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между www.clandestino.bg от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.clandestino.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С използването на сайта, потребителят се съгласява и се задължава да спазва тези "Общи условия".
  Сайтът си запазва правото да променя тези условия по всяко време.


  Доставка

  Всички продукти се доставят до всяка точка на територията на страната. Доставката се извършва до 2 работни дни. Сайтът си запазва правото при възникнали извънредни ситуации или изчерпана наличност да удължи срока за доставка.  Доставката може да се получи от лицето, направило поръчката или от друго лице на посочения адрес. Ако поръчката не може да бъде доставена при първоначалното посещение на куриер, повторно посещение се извършва след установен контакт с клиента. При повторно посещение, клиентът не дължи допълнителна такса за доставката.

  При предварително плащане чрез банков превод или дебитна/кредитна карта:
  В случай, че продукта не бъде доставен поради грешен адрес, ненамерен адрес или отсъствие на клиента, а плащането е направено, в срок до 40 работни дни се възстановява сумата на клиента. Удържат се разходите по куриерските услуги.


  Методи на плащане

  Всички плащания в сайта се извършват в български лева!


  1. Плащане при доставка (наложен платеж). При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Всички поръчки се изпращат с опция "отвори преди да платиш".
  2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната на сайта банкова сметка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.


  Поръчка

  След завършване на поръчката до 12 часа ще се свържем с Вас за окончателно потвърждаване на данните за продукта и доставката. 

  Гаранция

  Всички продукти, предлагани от www.clandestino.bg са с осигурена гаранция. Гаранцията покрива само фабрични дефекти на продукта. Всички други дефекти, възникнали в следствие на нормална употреба или резултат от удар, счупване или друга външна намеса не се покриват от гаранцията. Възможните дефекти покрити от гаранцията се отстраняват безплатно в оторизираните сервизи.  Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите). При изпълнени общи условия (стоката не е повредена от удар, счупване или друг вид външна намеса) фирмата поправя или заменя с нова стоката. При сгрешена стока, фирмата ще замени стоката с правилната.    Отказ от поръчка

  Потребителят има право да върне закупената стока в рамките на 30 работни дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата, като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура). След проверка от страна на продавача до 14 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 7 работни дни се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички куриерски разходи. Потребителят има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока при спазване на законовите изисквания /Закона за задълженията и договорите, Закона за защита на потребителите/.  


  Цена на поръчката

  Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. www.clandestino.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените www.clandestino.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение на потребителя. www.clandestino.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.