Вземете код за -10% отстъпка за първата си поръчка.

Гаранция

 • Гаранция

  Всички очила на Clandestino са с 2 години гаранция като тя покрива само фабрични дефекти. Всички други дефекти възникнали вследствие на нормална употреба или резултат от удар, счупване или друга външна намеса не се покриват от гаранцията. Ако стоката не е повредена от удар, счупване или друг вид външна намеса Clandestino поправя или заменя с нова.

  При поръчка на очила вие имате възможност да ги върнете в 30 дневен срок - нужно е единствено да са в оригиналната опаковка, пълен комплект и без следи от употреба.

  Ние от Clandestino държим клиентите ни да бъдат максимално улеснени в поръчването на очила от нас. Ето защо сме се постарали и добавили много удобен начин за покупка. При колебание от ваша страна ние ви предоставяме възможност да поръчате до три модела очила. Когато пратката пристигне, може да премерите и да разгледате всеки един модел, след което да изберете кой да заплатите. Ако не харесате нито един връщате всички по куриера.

  Моля да имате предвид, че когато правите поръчка на повече от един модел сумата, която ще излезе ще бъде общата сума на всички поръчани за тест модели. Еконт Експрес ще ви уведоми, когато пратката е пристигнала със СМС в който ще пише общата сума на всички поръчани продукти. След като изпратим пратката ние ще обозначим всеки един модел със съответната му цена. Ще трябва да заплатите само броя очила, които харесате а, не общата сума.

  Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на 0887 081 721 или да използвате нашата контактна форма.